dilluns, 27 de març del 2017



IDIBGI
L'INSTITUT D'INVESTIGACIÓ BIOMÈDICA DR. JOSEP TRUETA DE GIRONA (IDIBGI) és un centre de recerca de la xarxa CERCA de la Generalitat de Catalunya, amb els seus orígens en la Fundació Privada Dr. Josep Trueta (1995) que té la finalitat de promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca de qualitat en ciències de la salut en l'àmbit de les comarques gironines.

Amb aquesta finalitat, l'IDIBGI promou i estreny les relacions i l'intercanvi de coneixements entre investigadors i grups de recerca que pertanyen als diversos centres i dispositius de la recerca biomèdica de Girona, i promou la col·laboració amb altres institucions i entitats, prioritzant la realització de projectes comuns. 

Actualment, els més de 300 investigadors que integren l'IDIBGI es troben repartits, principalment en: l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona i el Parc Martí i Julià de Salt. S'investiga sobre malalties rellevants com el càncer, l'esclerosi múltiple, la diabetis, trastorns mentals, malalties cardiovasculars, entre moltes altres que afecten directe o indirectament el nostre entorn. 

Tot forma part d'un mateix contínuum on la recerca i l'assistència estan interconnectades. De l'entorn assistencial, del contacte amb el pacient i dels seus problemes sorgeixen les preguntes, les hipòtesis de la nova recerca .... és aquí on volem també que el coneixement generat retorni als ciutadans i es converteixi en una millor medicina basada en l'evidència científica.

Així doncs, sense cap dubte, una recerca d'excel·lència comporta una millor assistència. A l'IDIBGI treballem en aquesta direcció: aconseguir un teixit de recerca que connecti tot el territori.

LA TEVA SALUT, LA NOSTRA RECERCA.  


Salutacions i gràcies per tot!  

Ferran Pedró i Costa


Departament de Fundraising

Institut d'Investigació Biomèdica Dr. Josep trueta de Girona (IdIBGI)IDIBGI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada